Wednesday, March 23, 2011

Video Seks, Zulkifli Nordin Pula Yang Gila Babi!!

Oleh laniisma

"Negara digemparkan dengan video seks yang dihalalkan Nazri untuk menontonnya. Dalam kes ini nampaknya Zulkifli Nordin yang paling terbabi, atau paling gila babi dengan video tersebut. Maaf agak kasar sedikit.

Tobat, kalau ditanya kepada Zulkifli Nordin adakah dia benar-banar melihat video tersebut, pasti dia belum melihatnya. Atau mungkin dia sempat mengeraskannya di lobi Parlimen semalam.

Ini kerana dia enggan memberi jawapan sama ada dia dah melihatnya atau belum. Sekiranya dia dah melihatnya, orang macam Zulkifli Nordin akan memanggil sidang akhbar khas untuk memaklumkan sememangnya ‘kote'nya (maaf) keras dengan video tersebut. Dia sememangnya gila akhbar dan TV sekarang.


Kenapa dikatakan dia yang paling ‘terbabi’ sekali. Ini juga melalui Buletin utama semalam pun dia di antara malaun-malaun yang ditemuramah TV3 mensahihkan Anwar di dalam video tersebut.
Melalui Utusan Malaysia juga dia berkata adalah 110 peratus jelas bahawa pemimpin pembangkang itu merupakan lelaki yang terlibat dalam video berkenaan. “Orangnya jelas dan kita semua tahu siapa dia. Tiada dolak-dalih lagi dan saya berani mengesahkan bahawa itu memang dia.

Melalui tulisan di blognya juga dia tidak menyebut pun yang dia dah melihat video tersebut dan melalui blognya juga dia kelihatannya sedikit kendur tulisannya. Berlainan pula kenyataannya dengan TV3 dan Utusan Malaysia. Memang malaun ini gila TV.


Buktinya dia hanya menulis “Kata seorang rakan yang menonton videoklip tersebut” dan “Kata kekawan yang tengok”. Namun kenapa bercakap seolah-olah dialah ‘raja’ keras yang sememangnya dah menonton video tersebut.

Ini Zulkifli Nordin….cabutlah songkok tu, kalau lidah tu lidah biawak, biawaklah jadinya…

No comments:

Post a Comment

Kezaliman belum berakhir hulurkan bantuan anda terima kasih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMPUNG MASJID

KAMPUNG TELUK DALAM

KAMPUNG TELUK KECIL

peringatan PRU 13

DOA MINTA TURUN BALA

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah wang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang terlibat dalam usaha pembelian wakil-wakil rakyat serta pimpinan PKR tidak kira siapa mereka itu.


Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah wang mereka sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMIN”
" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah.