Sunday, March 25, 2012

Mesyuarat Agung Tahunan PAS Cawangan Pangkor

catatan setiausaha

Pulau Pangkor, 24 Mac 2012 - Mesyuarat Agung Tahunan PAS Cawangan Pangkor telah dirasmikan oleh ketua penerangan dewan ulama PAS negeri Perak, Ust Nor Azli Musa, bertempat diMarkas PAS Cawangan.

Ucapan beliau banyak menyentuh tentang jihad dan pengorbanan ahli-ahli dalam perjuangan sama ada hartabenda, tenaga, masa dan sebagainya sehinggalah tertegak sebuah negara islam.

Sebelum tu, ucapan alu-aluan telah di sampaikan oleh Ust Syed Sharim bin Sayed Khalim yang merupakan ketua cawangan. Mesyuarat ini telah berakhir pada jam 12.15 tengahari. Anda boleh melihat video mesyuarat ini di dalam YOU TUBE ( Ust Nor Azli Musa rasmi mesyuarat PAS Pangkor ).

*** harap jangan ada suara-suara yang mengatakan kami tidak mengada mesyuarat agung!!!

No comments:

Post a Comment

Kezaliman belum berakhir hulurkan bantuan anda terima kasih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMPUNG MASJID

KAMPUNG TELUK DALAM

KAMPUNG TELUK KECIL

peringatan PRU 13

DOA MINTA TURUN BALA

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah wang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang terlibat dalam usaha pembelian wakil-wakil rakyat serta pimpinan PKR tidak kira siapa mereka itu.


Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah wang mereka sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMIN”
" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah.