Thursday, October 20, 2011

Agenda Politik Untuk Burukkan Selangor Dan P. Pinang

Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad berpendapat HIMPUN punyai agenda politik terselindung yang berbaur politik bagi mengaburkan orang ramai.

Perhimpunan itu sebenarnya cuba untuk memberikan persepsi salah pada rakyat bahawa negeri Selangor dan juga negeri Pulau Pinang yang sedang diperintah oleh Pakatan Rakyat sedang berada di dalam kedudukan terancam.

HIMPUN mahu menakut-nakutkan orang ramai umumnya rakyat Malaysia yang berbangsa Melayu seolah-olah kedua negeri tersebut hancur umat Islamnya habis akan murtad jika dikekal pemerintahan kepada PR.

Jika HIMPUN benar-benar ikhlas, kenapa tidak ada salah satu daripada agenda mereka bagi menerangkan kenyataan Perdana Menteri Malaysia sekarang yang berjanji pada rakyat tidak akan melaksanakan HUDUD di negara ini kerana ia tidak sesuai dalam masyarakat berbagai kaum...bukankah itu ucapan murtad yang di buat sendiri yang tidak perlu diganggu gugat oleh agama Kristian pun.

No comments:

Post a Comment

Kezaliman belum berakhir hulurkan bantuan anda terima kasih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMPUNG MASJID

KAMPUNG TELUK DALAM

KAMPUNG TELUK KECIL

peringatan PRU 13

DOA MINTA TURUN BALA

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah wang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang terlibat dalam usaha pembelian wakil-wakil rakyat serta pimpinan PKR tidak kira siapa mereka itu.


Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah wang mereka sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMIN”
" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah.