Thursday, January 19, 2012

4 Terbunuh Dalam Kemalangan..

WK melapurkan :

KUALA TERENGGANU – Empat terbunuh dengan seorang daripada mangsa tercampak sejauh kira-kira 10 meter daripada sebuah kereta yang ‘terbang’ dalam kemalangan ngeri melibatkan tiga buah kereta di Jalan Sultan Mizan berdekatan Taman Semarak di sini semalam.

Kemalangan pada pukul 6.30 petang itu melibatkan sebuah kereta Honda, Perodua Kancil dan Proton Persona.

Empat mangsa yang maut ialah Nor Azni Mat Jusoh, 21, dari Ajil dan rakannya, Mohd. Zaini Abdul Razak, 43, berasal dari Ayer Keroh, Melaka.

Kedua-dua mangsa merupakan pemandu dan penumpang kereta Perodua Kancil.Dua lagi mangsa yang terkorban ialah Mohd. Faris Mohd. Shaimi, 26, dan Mohd. Rizal Ibrahim, 30.

Mereka merupakan pemandu dan penumpang kereta Honda.Pemandu kereta Persona, Noriani Mohammad, 35, yang juga merupakan ibu tunggal tidak cedera.

Ikuti berita selanjutnya di Kosmo! hari ini.

No comments:

Post a Comment

Kezaliman belum berakhir hulurkan bantuan anda terima kasih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMPUNG MASJID

KAMPUNG TELUK DALAM

KAMPUNG TELUK KECIL

peringatan PRU 13

DOA MINTA TURUN BALA

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah wang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang terlibat dalam usaha pembelian wakil-wakil rakyat serta pimpinan PKR tidak kira siapa mereka itu.


Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah wang mereka sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMIN”
" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah.