Tuesday, March 15, 2011

Kerajaan 'Exhaust Pipe'


Aku baca dan aku tergelak guling-guling. F3M kata... apa hal awak ni. Aku jawab... abang bacalah sendiri. Ini penting kerana ada kaitan dengan negara kita. Kerajaan UMNO/BN sudah dapat nama baru. Kelakar... tetapi bertepatan sekali.


Kalau dah macam tu... sesuai bebenorlah kerajaan UMNO/BN ini digelor 'Kerajaan 'Exhaust Pipe' Fuiyooo.... desperatenya. Kalau tak der dubur si Sayfool, maka akan goyah dan musnahlah harapan Najib dan UMNO untuk kekalkan kuasa mereka. Hmmm.... jijiknya.

Itu... persepsi daripada apa yang Anwar kata.

Patutler beriya-iya mereka nakkan DNA Anwar. Very crucial untuk kelangsungan kes mereka. Ha... ha... ha... Kelangsungan kes dubur Sayfool adalah kelangsungan kuasa politik mereka!!

Sekarang.... satu kempen akan dilaksanakan bagi counter balik demo puak-puak 'gila bulu' daripada sebelah sana. Yeah!!! Kempen 'DNA' !! Attack mereka pulak!! Baca sini.

Aha...bukan DNA Anwar, tetapi... Datuk Najib Altantunya. Sebut betul-betul.... Absorb betul-betul..... Datuk Najib Altantunya.

Rakyat nak dengar penjelasan dan penerangan, mengapa DNA Najib tidak diambil dalam kes pembunuhan Altantunya dan mengapa DNA Rais Yatim tidak diambil dalam dakwaan memperkosa amahnya sendiri?? Mengapa mereka beriya-iya menjaga dubur Sayfool hingga mengetepikan prinsip keadilan buat yang tertuduh?? Aaaii... ini mesti ada apa-apa.

Oleh itu.... jangan lepaskan peluang. Jika ada kempen DNA ditempat anda... JOMPERGI!\

No comments:

Post a Comment

Kezaliman belum berakhir hulurkan bantuan anda terima kasih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMPUNG MASJID

KAMPUNG TELUK DALAM

KAMPUNG TELUK KECIL

peringatan PRU 13

DOA MINTA TURUN BALA

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah wang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang terlibat dalam usaha pembelian wakil-wakil rakyat serta pimpinan PKR tidak kira siapa mereka itu.


Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah wang mereka sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMIN”
" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah.