Tuesday, March 15, 2011

Ular Boa Mati Setelah Menggigit Payudara Model IsraelSeekor ular boa mati akibat keracunan silikon setelah menggigit payudara seorang model Israel, ms Orit Fox ketika sedang melakukan sesi fotografi dan temu ramah dengan wartawan. Kejadian berlaku semasa Orit membelai ular tersebut, kemudian menciumnya. Model yang juga seorang pelakon pada awalnya nampak selesa bersama ularnya melakukan yang terbaik untuk tampil seksi semasa penggambaran di Tel Aviv.Dia dengan penuh yakin mencium dan menjilat wajah ular itu. Ketika dia mengendalikan haiwan reptilia itu pada kedudukan untuk 'ciuman', Ms Fox mengendurkan pegangannya di leher setelah menjilatnya, reptilia itu tiba-tiba bereaksi dengan marah. Tidak semena-mena ular itu langsung menuju ke arah aset berharga Fox dan membenamkan giginya ke payudara kirinya.

Seorang pembantu bergegas untuk membantunya menarik ular tersebut. Setelah beberapa saat kemudian, usaha melepaskan cengkaman ular daripada payudara ms Fox berjaya dilakukan. Model itu segera dikejarkan ke hospital untuk diberi suntikan tetanus [suntikan anti kejang urat atau kejang otot].

Namun, ular itu tidak begitu bernasib baik, mati akibat keracunan silikon payudara ms Fox.

Ouch: The distressed model tries to pull the snake off her but it has latched on to her tightly

No comments:

Post a Comment

Kezaliman belum berakhir hulurkan bantuan anda terima kasih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMPUNG MASJID

KAMPUNG TELUK DALAM

KAMPUNG TELUK KECIL

peringatan PRU 13

DOA MINTA TURUN BALA

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah wang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang terlibat dalam usaha pembelian wakil-wakil rakyat serta pimpinan PKR tidak kira siapa mereka itu.


Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah wang mereka sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMIN”
" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah.