Saturday, October 1, 2011

Ustazah yg kian......tiada pilihan kecuali akur sahaja.....kesian

Wahai Ustazah......hang tu seorang ilmuan di peringkat PhD.....takkan hang tolak ketepi displin ilmu hang semata-mata nak jaga bos hang.

Ingat sikit kita sama-sama ada Bos segala bos-bos di dunia ini yakni Allah SWT.

Apa yang kita nak jawap kepadaNYA di akhirat nanti?

Nampaknya, sekarang hang ni pakai randuk aje......sokong membuta khinzir apa-apa cemuhan terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Seharusnya dengan kewujudan hang dalam kelompok puak-puak songkok 3 jengkal tu dapatlah kiranya hang ambik peluang menasihati depa tu......tapi sayang, hang pulak sokong mereka seperti DI SINI .
al-brangionline:

Bukan timbunan 'scroll' jadi ukuran tapi tebal nipis iman yang perlu dipertahankan.

No comments:

Post a Comment

Kezaliman belum berakhir hulurkan bantuan anda terima kasih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMPUNG MASJID

KAMPUNG TELUK DALAM

KAMPUNG TELUK KECIL

peringatan PRU 13

DOA MINTA TURUN BALA

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah wang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang terlibat dalam usaha pembelian wakil-wakil rakyat serta pimpinan PKR tidak kira siapa mereka itu.


Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah wang mereka sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMIN”
" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah.